دیجی مگ بان

تخصصی ترین مجله حوزه تکنولوژی و گوشی موبایل

دیجی مگ بان

تخصصی ترین مجله حوزه تکنولوژی و گوشی موبایل

در مجله دیجی مگ بان همه روزه به بررسی تخصصی بروزترین تکنولوژی حوزه گوشی موبایل، گجت و سخت افزار میپردازیم. با دنبال کردن وبلاگ از ما حمایت کنید

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

بررسی گوشی نوکیا 3.2

گوشی نوکیا 3.2 (Nokia 3.2) از میان رده های خوش قیمت و ایده آل HMD به حساب می آید که ویژگی های برجسته برای آن در نظر گرفته شد. شرکت HMD یکی از برندهای مطرح تولیدکننده تلفن هوشمند شناخته شده که هر سال با معرفی محصول جدید سعی دارد تا نظر مخاطبان و طرفداران را جلب کند. در اوایل سال 2019 این شرکت چینی از گوشی هوشمند میان رده خود به نام نوکیا 3.2 رونمایی کرد. گوشی هوشمندی که طراحی نسل جدیدی را دربرگرفته و به عنوان عضوی از خانواده آنر کیفیت ساخت قابل توجهی دارد. در این مطلب می خواهیم شما را با نوکیا 3.2 آشنا کنیم تا در صورت تمایل به تهیه آن بپردازید.

طراحی و ساخت گوشی نوکیا 3.2

طراحی برای تمامی دستگاه های دیجیتالی از اهمیت بالایی برخوردار است، به همین دلیل شرکت نوکیا در تولید تمامی گوشی های خود این عامل را در نظر گرفته است. نوکیا 3.2 نیز از قاعده مستثنی نبوده و از طراحی شیک و امروزی بهره می برد. این گوشی جزء اولین گوشی های شرکت نوکیا می باشد که در بالای نمایشگر از بریدگی قطره ای شکل که این روز ها به یک ترند در بین گوشی های هوشمند بازار تبدیل شده است، بهره می برد. اما همانطور که انتظار می رفت، با قرار گرفتن ناچ قطره ای شکل تغییر محسوسی در نسبت نمایشگر به بدنه ایجاد شده است؛ به طوری که حدود 80 درصد پنل جلویی گوشی به نمایشگر اختصاص داده شده است. ولی همچنان حاشیه بزرگی در اطراف نمایشگر دیده می شود که با در نظر داشتن پایین رده بودن دستگاه مورد بررسی می توان از آن چشم پوشی کرد.

علاوه بر این، جنس بدنه این گوشی کاملا از جنس پلاستیک پلی کربنات می باشد، ولی با این حال در مقایسه با نوکیا 3.1 حدود 40 گرم سنگین تر شده است و ضخامت آن نیز افزایش یافته است. اما در عین حال به لطف لبه های گرد دستگاه، می توان در بخش ارگونومی نمره قبولی به آن داد و اینکه پشت دستگاه کاملا براق بوده کمی لغزدگی دارد که این امر باعث می شود گوشی مذکور هم مستعد جذب لک و اثر انگشت باشد و هم استفاده از آن مراقبت بیشتری بطلبد.

اما ایرادات دیگری از جمله نبود حسگر اثر انگشت در نسخه با رم 2 گیگابایتی و استفاده از یک دوربین، در مقایسه با نوکیا 3.1 پلاس وجود دارد. چراکه از لحاظ رده قیمتی هر دو گوشی تقریبا در یک محدوده قرار دارند و با توجه به این Nokia 3.2 نسخه به روز شده نوکیا 3.1 می باشد، نمی توان به راحتی از این کاستی ها چشم پوشی کرد. همچنین باید این نکته را نیز خاطر نشان کنیم که نوکیا در این گوشی طراحی پنل جلویی را بیشتر مد نظر قرار داده است و از این باب نیز موفق بوده است.در بخش درگاه ها، باید اشاره کنیم که همانند سایر گوشی های بازار در این گوشی نیز دکمه های پاور و تغییر حجم صدا در لبه راست دستگاه تعبیه شده است و در سمت مقابل آن دکمه اختصاصی دستیار صوتی گوگل و درگاه سیم کارت به چشم می خورد. در بخش پایینی دستگاه درگاه میکرو یو اس بی و گریل اسپیکر قرار گرفته و در نهایت باید اشاره کنیم که جک 3.5 میلی متری صدا نیز در بخش بالایی دستگاه قرار دارد. اما در این گوشی برخلاف سایر گوشی های پایین رده یا حتی میان رده، چراغی روی دکمه پاور قرار داده شده است که بسیار کاربردی بوده و در هنگام دریافت اعلان یا شارژ کردن به رنگ سفید می درخشد.

صفحه نمایش

این گوشی هوشمند به صفحه نمایش 6.26 اینچی 720x1520 پیکسلی IPS LCD تجهیز شده که نسبت تصویر 19:9 دارد و نسبت صفحه نمایش به بدنه نیز 80 درصد است. همچنین تراکم صفحه نمایش آن 269ppiبوده که وضوح مطلوبی را به نمایش می گذارد. با چنین مشخصاتی نوکیا 3.2 از نمایشگر باکیفیت و ایده آل بهره می برد که ضعیف نیست و وضوح خوبی را پخش می کند.

سخت افزار

Nokia 3.2 به پردازنده چهار هسته ای اسنپدراگون 429 مجهز بوده که از چیپ های قدرتمند اما میان رده HMD است. این دیوایس دارای حافظه رم 3 گیگابایتی بوده و با حافظه داخلی 32/16 گیگابایت عرضه می شود. پیکربندی که هوآوی برای نوکیا 3.2 در نظر گرفته متنوع بوده و هر یک قیمت خاص خود را دارند. بنابراین می توان این گوشی هوشمند را در مشخصات مطلوب و ویژگی های برجسته عرضه کرد. گذشته از آن باتری که نوکیا 3.2 دارد مدل 4000 میلی آمپری لیتیوم یونی غیرقابل تعویض است که عمر باتری طولانی را ارائه می دهد. اگر از دسته افرادی هستید که طولانی مدت به استفاده از گوشی هوشمند می پردازید، نوکیا 3.2 می تواند عملکرد قابل توجهی ارائه داده و عمر باتری بزرگی داشته باشد.

نرم افزار

همیشه گوشی های هوشمند از بخش نرم افزاری یکسان برخوردار هستند اما آنچه در بهبود عملکرد نرم افزاری تاثیر می گذارد، سخت افزار قدرتمند است. خوشبختانه Nokia 3.2 با سخت افزار میان رده و قابل توجه، یک مدل رده میانی مطلوب بوده که می تواند رضایت مخاطب را جلب کند. با سیستم عامل اندروید 9.0 پای، بخش نرم افزار این گوشی هوشمند می تواند رضایت مخاطب را جلب کند و بسیار روان است.

دوربین

برخلاف اکثر گوشی‌های ارزان امروزی که سیستم دوربین دوگانه دارند، در گوشی Nokia 3.2 از این خبرا نیست و تک لنز 13 مگاپیکسل را در عقب و دوربین 5 مگاپیکسل را در جلو می‌بینیم که میدان دید 77 درجه دارد.

رابط کاربری اپلیکیشن دوربین فقط سه حالت ساده را دارد یعنی فوتو، ویدئو و مربعی. قابلیت‌هایی مانند بوکه، استیکرهای واقعیت افزوده، افکت‌های پرتره و سایر ویژگی‌هایی که دوربین گوشی‌های ارزان رقیب دارند را نمی‌بینیم.

دوربین عقب گوشی نوکیا 3.2 زمانی که نور محیط مناسب باشد تصاویری با رنگ‌های خوب می‌گیرد. این دوربین از حالت HDR نیز پشتیبانی می‌کند ولی فوکوس روی یک سوژه طول می‌کشد. ظاهر تصاویر شسته شده به نظر می‌رسد، اما برای استفاده در شبکه‌های اجتماعی خوب هستند.کیفیت دوربین جلو Nokia 3.2 نیز در روز و شب مشابه است. تصاویری که با دوربین جلو می‌گیرید جزئیات متوسطی دارند. تصاویر سلفی در روز رنگ‌های خوبی را نشان می‌دهند و در شب مشکل بافت دانه‌دار وجود دارد. هر دو دوربین عقب و جلو نوکیا 3.2 می‌توانند فیلم‌هایی با دقت اچ‌دی و فول اچ‌دی بگیرند.با توجه به این که دوربین قابلیت لرزشگیر تصویر را ندارد بهتر است از سه‌پایه برای ثبت تصاویر یا فیلم‌های بدون لرزش استفاده کنید.

باتری و شارژدهی گوشی نوکیا 3.2

بحث شارژدهی اما یکی از کلیدی ترین موارد موجود در هر گوشی هوشمندی می باشد که خوشبختانه نوکیا در این گوشی خود به این موضوع اهمیت ویژه ای داده است. نوکیا 3.2 به یک باتری 4000 میلی آمپر ساعتی مجهز شده است که در نگاه اول متوجه ظرفیت بالای آن خواهید شد اما شاید از نحوه شارژدهی آن اطلاعی نداشته باشید. در پاسخ به این مورد باید بگوییم که با یک غول در این زمینه رو به رو هستید؛ این گوشی می تواند حتی در سنگین ترین استفاده ها نیز بیش از یک روز دوام بیاورد. قطعا طبیعی است که در صورت استفاده کمتر، این عدد به 2 روز یا حتی بیشتر افزایش خواهد یافت. باتری نوکیا 3.2 توانست در تست پخش مداوم ویدئو با کیفیت HD حدود 11 ساعت شارژدهی داشته باشد که رقم بالایی محسوب می شود. اما شاید نبود قابلیت شارژ سریع کمی نا امید کننده به نظر برسد، چراکه شارژ کامل این دستگاه در حدود 2 ساعت و نیم به طول می انجامد. با این حال از یک گوشی مقرون به صرفه نمی توان انتظارات بسیار بالایی داشت.

مشخصات گوشی نوکیا 3.2

جمع بندی

گوشی نوکیا 3.2 امتیازهای مثبتی مانند نمایشگر بزرگ، باتری بزرگ و تجربه کار با اندروید خام را دارد. اما سطح عملکرد این گوشی به علت استفاده از یک چیپست ضعیف پایین است و دوربین نیز در مقایسه با رقبا حرفی برای گفتن ندارد.  نوکیا 2.3 در حد دو گوشی ردمی نوت 7 و ریلمی 3 پرو است که کیفیت آن‌ها به ویژه در بخش سخت‌افزاری و دوربین بیشتر است. محصول نوکیا بیشتر برای افرادی مناسب است که دنبال یک گوشی دوم با کیفیت ساخت محکم و ماندگاری شارژ قابل قبول باتری می‌گردند. برای کسب اطلاع از قیمت ها کلیک کنید.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی